Circus Salto start vanaf 19 juli de zesde zomertournee. Vanaf 10 juli vindt u hier de tournee en alle informatie over ons programma. We reizen met onze voorstelling langs diverse vakantieparken en toeristische plaatsen in Friesland, Groningen en Drenthe. Tevens zijn we present bij talrijke evenementen. De voorstellingen worden veelal bekend gemaakt middels flyers, posters en reclameborden. Ook kunt u ons volgen op de social media zoals Twitter en Facebook.

IMG_1087

 

In de tussentijd zijn wij vooral actief met besloten shows  op dorpsfeesten, festivals en tal van evenementen. Ook verzorgen wij veel schoolprojecten met als thema CIRCUS! Circus Salto is daarin absoluut de specialist in Nederland. Wij verzorgen projecten compleet met circustent, heel veel circusmaterialen en heel veel enthousiasme van ons team! Kijk voor meer informatie onder het kopje SCHOOLPROJECTEN.

Ook zijn wij zeer actief met de de verhuur van onze tenten, springkussen en andere faciliteiten. Kijk gerust voor meer informatie en de mogelijkheden bij CIRCUS TE HUUR!

IMG_1040