8-12-2016

Beste allemaal,

December staat bij ons in het teken van het Kerstcircus Sander & Friends. Voor mij persoonlijk het hoogtepunt van het seizoen. Om mijn publiek daar te ontvangen en te verrassen met een nieuwe show is prachtig vooruitzicht. Wij zijn heel druk met de voorbereidingen en dat omvat van alles zoals flyers verspreiden, borden langs de weg, advertenties plaatsen, persberichten versturen want ja het publiek moet weten dat we er zijn… ik wil zo graag de nieuwe show laten zien!

Tobit & Jasmijn in Kerstcircus Sander en Friends. Te zien tijdens de kerstvakantie in Leeuwarden, Akkrum en Sneek.

Two Hearts – Een liefdesverhaal op de eenwieler!

Al vanaf het moment dat we de tenten hebben afgebouwd na het Kerstcircus ga ik al aan de slag om nieuwe artiesten te zoeken, nieuwe verhaaltjes of thema’s te bedenken voor de nieuwe show waarmee ik mijn publiek kan betoveren.

We hebben dit jaar een bijzondere show waarbij de losse acts sterker dan de vorige shows aan elkaar worden verbonden middels een soort Kerstverhaal over ons Circus, de zwerver Rein en een boze politieagent. Samen met de artiesten zijn we allerlei leuke scenes aan het bedenken om de topacts als een geheel in elkaar en in dienst van het verhaal tot een geheel te smelten en dat is zo leuk!

Mijn omgeving wordt helemaal gek van alle ideeën en grapjes die ik heb bedacht want steeds bel ik weer met een idee voor een komisch of juist ontroerende scène. Daarbij steeds denkend aan de kinderen die hopelijk opgaan in het verhaal en hun ouders die genieten van de prachtige en spectaculaire acts.

Kerstcircus Sander en Friends – Tijdens de Kerstvakantie te zien in Leeuwarden, Sneek en Akkrum – Productie Circus Salto

Kerstcircus Sander en Friends – Tijdens de Kerstvakantie te zien in Leeuwarden, Sneek en Akkrum!

 

Tot ziens en we gaan door….

Sander