SHOW ZOMER 2019!

Tijdens de zomervakantie 2019 maakt Circus Salto een tournee langs diverse vakantieparken! Circus Salto presenteert een afwisselende show met internationale artiesten voor jong en oud. De show van Circus Salto kenmerkt zich door het unieke samenspel tussen artiesten en het publiek van alle leeftijden!


Virtuoze krachtacrobatiek – Stepan Stafiks

Stepan traint elke dag anderhalf uur voor zijn act waarbij hij kracht combineert met pure lichaamsbeheersing. Deze jonge artiest is geschoold in de vermaarde Circusschool van Riga en daar was hij jarenlang huisartiest van het Nationale Circus. Samen met zijn trainers en choreograaf heeft hij een unieke act gecreëerd. Geniet van deze ‘Circusatleet’!


Marcello – Spectaculaire balanceerkunsten op de rola rola!

Hoog op een podium balanceert Marcello op enkel een cilinder en een plankje maar op die zogenaamde rola rola voert hij verbazingwekkende kunsten uit. Verbaas je over de unieke balanceerkunsten van dit geboren Circuskind. Een spannende act met de nodige Circusbravoure.


Esmeralda – Luchtacrobatiek aan de ‘Triple Tissu’

Aan drie meterslange doeken voert Esmeralda halsbrekende toeren uit in een oogstrelende act.


CHECK HIER ONZE SPEELLIJST & BESTEL NU KAARTEN MET SUPER KORTING!

Vertederende eendenparade!

De eenden zorgen bij elke voorstelling voor oh’s en ah’s! De eenden hebben het enorm naar het zin en afgelopen voorjaar zijn er maar liefst 5 jongen geboren in onze eendengroep die succesvol door de moeder zijn grootgebracht. Een teken dat ook onze gevederde vrienden het naar hun zin hebben!

Eendenparade van Clown Sander! Kerstcircus Sander en Friends – Tijdens de Kerstvakantie te zien in Leeuwarden, Sneek en Akkrum – Productie Circus SaltoYahel en Manon

Jong talent in het Circus! De Belgische Manon en Israëlische Yahel krijgen bij ons de kans als hand-to-hand acrobaten. Zij is de vederlichte ‘flyer’en hij de robuuste ‘base’. Volgend jaar studeren zij af op de HBO-opleiding CircusArts van kunstenopleiding Codarts. Een opleiding die zich met name richt op theatercircus maar dit internationale duo wil heel graag ook ervaring opdoen in een reizend tentcircus.

Zij vervullen samen met Sander de rode draad in de voorstelling in diverse intermezzo’s en doen iedereen versteld staan van spetterende acrobatische kunsten. Laat u meevoeren door dit enthousiaste getalenteerde duo!

Circus Salto was al een unieke springplank die daarna over de hele wereld optreden. Onder het motto ‘ook wij hebben de kans gekregen’ zet Sander zich in om nieuw talent een kans te geven om ervaring op te doen bij zijn Circus Salto.


Sprankelende humor van Clown Sander!

Clown Sander is niet zomaar een clown maar de vrolijke gastheer van Circus Salto. Met zijn uitstraling en scherpe humor betrekt hij iedereen bij de show. Na elke grap voor de kinderen volgt een geestige opmerking voor de ouders. Regelmatig improviseert hij erop los en ontstaan er unieke momenten in de piste die een elke voorstelling uniek maken. Clown Sander is het alter ego van Sander Balk die met Circus Salto zijn kinderdroom waar zag worden. Geniet met hem mee van het feest dat hij creëert in zijn geesteskind Circus Salto!


Magic Manipulator

Magie hoort bij het Circus en onze Magic Manipulator neemt dat wel heel letterlijk. Uit het niets tovert hij in een paar minuten een piste vol met parasols. Vingervlugheid in optima forma!


Hilarische buikspreekact met Charlie!

De brutale vogel Charlie is natuurlijk van de partij. De kinderen liggen dubbel bij deze grappenmaker en volwassenen genieten mee totdat er twee ‘gastartiesten’ de piste betreden want dan is het hilariteit alom en bij iedereen.

CHECK HIER ONZE SPEELLIJST & BESTEL NU KAARTEN MET SUPER KORTING!

Flaming Fire – Spectaculaire vuurshow!

Do not try this at home! De temperatuur in de tent zal stijgen bij de bijzondere act van het duo Flaming Fire. Vergeet de vuurvreter van aleer maar laat u meevoeren in een zinderend vuurspel van deze jonge artiesten.


CHECK HIER ONZE SPEELLIJST & BESTEL NU KAARTEN MET SUPER KORTING!

Programmawijzigingen voorbehouden.