Over Ons2018-11-05T15:47:53+00:00

Circus Salto – Dé feestelijke familievoorstelling!

Circus Salto presenteert een feestelijke familievoorstelling met spetterende jongleerkunsten, spectaculaire acrobatiek, vertederende eenden, magische goocheltrucs en sprankelende clownerie.

Circus Salto is het levenswerk van Sander Balk, die al als kind ervan droomde om een eigen circus te hebben. Die droom werd werkelijkheid en nu neemt Sander je mee in de droomwereld die hem als kind betoverde. Lees meer over Sander.

Ons circus reist van februari tot en met oktober door het hele land. Waar en wanneer wij optreden, lees je op onze touragenda.

Tijdens de kerstvakantie organiseren wij het Kerstcircus Sander & Friends, een spectaculaire wintershow die garant staat voor volle zalen. Lees meer over het Kerstcircus en houd onze website in de gaten voor informatie over de nieuwe reeks shows.

Meer algemene info over Circus Salto.

Circus Salto - Kerstcircus Sander & Friends

Circus uit een prentenboek

Circus zoals uit een prentenboek: dat is wat Circus Salto wil zijn. Een rood-gele circustent, een kleurige artiesteningang en een grote circuspiste. Artiesten komen op, gestoken in kleurige circuskostuums met een tikkeltje glitter en glamour.

Toch is Salto niet zomaar een circus. Het publiek zit dicht op de piste en kan de artiesten bijna aanraken. Juist deze kleinschaligheid geeft een extra bijzondere dimensie aan een bezoek aan Circus Salto.

circustent van 16 te huur bij circus salto

De kleinschaligheid is uniek

De voorstelling draait om het enthousiasme van de artiesten en van medewerkers. De kleinschaligheid is uniek en tijdens de voorstelling ontstaat een magische interactie tussen publiek en artiesten. In een magisch moment worden de bezoekers één met de artiesten, wat een bezoek aan Circus Salto een onvergetelijke belevenis maakt. Niet voor niets is Circus Salto vast onderdeel van grote en kleine evenementen.

Het Circus Salto is op vele manieren in te zetten op evenementen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld schoolfeesten, dorpsfeesten, Koningsdagvieringen en stadsfeesten. Voor basisscholen verzorgt Circus Salto bovendien speciale schoolprojecten, waarbij de kinderen mogen optreden in een echte circusvoorstelling.

Naast de besloten voorstellingen op evenementen, geven wij jaarlijks een groot aantal openbare voorstellingen. Zo maken we in de zomerperiode een tournee langs diverse vakantieparken.

Circus Salto presenteert een nieuwe show

Wisselt binnen 6 minuten 15 verschillende kostuums

Kerstcircus

In de decembermaand presenteren Sander en zijn vrienden bovendien het Kerstcircus Sander & Friends. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest succesvolle Kerstcircussen van Nederland!

Circustent 16 meter inrichting

Een documentaire over Kerstcircus Sander & Friends.

#rating-text#