Privacyverklaring2018-11-19T15:40:35+00:00

Privacyverklaring

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Circus Salto, Drakenstraat 12, 8605 BJ Sneek.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Circus Salto kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Circus Salto, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Circus Salto verstrekt.

Bij Circus Salto kunnen de volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

  • Je voor- en achternaam
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres
  • Aanvullende informatie die nodig is voor de specifieke dienst waarvan je gebruik wilt maken. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

Waarom Circus Salto deze gegevens nodig heeft
Circus Salto verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Daarnaast kan Circus Salto je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoelang Circus Salto gegevens bewaart
Circus Salto bewaart jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor wij ze verzamelen, ontvangen en/of gebruiken.

In het algemeen hanteren wij daarbij de volgende bewaartermijnen:

  • Klantgegevens (NAW gegevens, email adres, telefoonnummer):
    tot 2 jaar na de laatste transactie.
  • Factuurgegevens, transactiegegevens en overige financiële gegevens:
    7 jaar op basis van de wettelijke fiscale bewaarplicht.
  • Accountgegevens (inlognaam, wachtwoorden):
    zolang als je het account hebt.
  • Bestelgeschiedenis (delen die niet onder de wettelijke fiscale bewaarplicht vallen):
    Zolang als je met ons een overeenkomst of andere relatie hebt en tot 2 jaar daarna.
  • Reviews:
    Zolang de review relevant is.
  • Correspondentie:
    Zolang als je een overeenkomst of andere relatie met ons hebt en tot 2 jaar daarna.

Delen met anderen
Circus Salto verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Circus Salto worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Circus Salto gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Payment processor
Voor het afhandelen van de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt je naam, adres en woonplaatsgegevens en je betaalgegevens zoals je bankrekeningnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor je gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart je gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@circussalto.nl. Circus Salto zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Je hebt te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij je persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Beveiliging en SSL
Circus Salto neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Circus Salto maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door Circus Salto verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Circus Salto op via info@circussalto.nl.

Cookie verklaring
De website van Circus Salto maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Contact
Https://circussalto.nl is een website van Circus Salto. Circus Salto is als volgt te bereiken:

  • Postadres: Drakenstraat12, 8605 BJ Sneek
  • Vestigingsadres: Drakenstraat12, 8605 BJ Sneek
  • Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel 53974468
  • Telefoon: 06-13063112
  • E-mailadres: info@circussalto.nl

Wijzigingen in het privacybeleid
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie.

#rating-text#