Circus Salto huren

Laat Circus Salto uw festival, evenement, zorginstelling of winkelcentrum veranderen in een circuslocatie! De professionele artiesten van Circus Salto zorgen voor een unieke voorstelling en een onvergetelijke dag.

Ons circus kan overal worden opgebouwd en een voorstelling afstemmen op uw publiek. Omdat wij alles in eigen beheer hebben, is de prijs altijd scherp. Ook helpt Circus Salto u met de locatie en het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

offerte-circus-huren

Circus Salto geeft shows voor:

 

Scholen, peuterspeelzalen, kinderopvang, buitenschoolse opvang:

Eigenaar Sander komt uit het onderwijs en weet als geen ander kinderen aan het lachen te krijgen. Circus Salto is dan ook de onbetwiste topper onder de circussen als het gaat om voorstellingen voor kinderen!

Evenementen en festivals:

Op festivals en publieksevenementen voert Circus Salto een spectaculaire show op voor de hele familie. De prachtige rood-gele circustent is dé eye-catcher van uw terrein en nodigt uw bezoekers uit om te komen kijken. Laat uw publiek wegdromen bij muzikale optredens, spectaculaire acts en sprankelende humor.

Zorginstellingen voor ouderen en gehandicapten:

Circus Salto verzorgt regelmatig succesvolle optredens bij zorginstellingen voor ouderen. Het publiek staat bij deze voorstellingen centraal. Clown Sander is specialist in de improvisatie en heeft een unieke wisselwerking met het publiek. Als geen ander betrekt hij ouderen bij de voorstelling en ook mensen met een handicap komen helemaal los.

Het Circus Salto beschikt over verschillende tenten, die vlakbij de instelling worden opgebouwd. Wij beschikken over comfortabele stoelen en maken het circus toegankelijk voor rolstoelen en bedden. En natuurlijk is de hele familie welkom.

Dorps-, wijk- en stadsfeesten:

Uw mede-buurtbewoners krijgen een onvergetelijke middag in onze circustent! Wij bouwen onze tent op bij uw feestterrein en geven een spetterende voorstelling voor jong en oud.

Met zijn allen samen nagenieten? Ook dat kan. Onze tent is beschikbaar voor een aansluitend feest, waarbij wij zorgen voor alle voorzieningen (waaronder zitplekken, muziek, licht en de tap). De mogelijkheden zijn groot, dus neem contact op om ze te bespreken.

Winkelcentra en supermarkten:

Stelt u zich eens voor: uw klanten lopen naar uw winkel en zien al van veraf de circustent stralen. Rondom de tent hangt uw reclame op banners en beachflags. Uw klanten worden hartelijk door ons ontvangen en genieten van een feestelijke familievoorstelling. Publiciteit, reclamemateriaal en vergunningen worden desgewenst door ons verzorgd.

offerte-circus-huren

Boek Circus Salto

Alles voor een topdag!

  • Een spetterende show door de topartiesten van Circus Salto.
  • Jong en oud raken betoverd door de magie van het circus.

Onze gasten schrijven:

“Met een klein team wordt een goede show neergezet. Geweldig om te zien hoe de kinderen genieten. Om de handpop-vogel lagen ze echt in een deuk!”

offerte-circus-huren

Wij maken van uw feest een festijn!

Maak uw evenement nog specialer met het inhuren van Circus Salto. Onze professionele topartiesten stralen op uw evenement en zorgen voor een onvergetelijke middag. Een spektakel voor jong en oud!

Wij brengen de authentieke circuservaring naar uw evenement. Uw publiek geniet van jongleerkunsten, spectaculaire acrobatiek, magische goocheltrucs en de hilarische clownsact van clown Sander.

feest festijn

Alles voor een onvergetelijke dag

Flexibel

Circus Salto is flexibel in te zetten. Bij festivals worden vaak meerdere korte shows gegeven maar op scholen en instellingen vaak een complete show van 60 tot 90 minuten. Samen met u kijken we naar de beste invulling.

Twintig jaar ervaring

Circus Salto is de kinderdroom van Sander Balk. Met inmiddels meer dan twintig jaar ervaring als artiest, pr-medewerker, tourmanager, regisseur en producent zorgt hij dat élk evenement slaagt. Het doel: een tevreden publiek en een tevreden organisatie.

Professioneel circus

Circus Salto is een professioneel circus met artiesten uit binnen- en buitenland. Elk jaar wordt er een nieuwe show geproduceerd met nieuwe artiesten. Mede daarom wordt Circus Salto jaarlijks door festivals geboekt.

Alles goed geregeld

Wij regelen alle vergunningen, logistieke voorzieningen en de facilitaire zaken. Door onze jarenlange ervaring bent u op alles voorbereid. Is het bijvoorbeeld slecht weer op de dag van uw evenement? Wij regelen vloeren en kachels, zodat uw publiek onverminderd geniet van de voorstelling.

offerte-circus-huren

Te boeken met of zonder tent

pegadotent

Circus Salto bezoekt uw evenement met de sfeervolle rood-gele circustent, met een capaciteit van maximaal 250, 300 of 800 zitplaatsen.

Ook kan er buiten opgetreden bouwen. Met een piste, rode bankjes en decoratiehekken veranderen wij elk plein of grasveld in een openlucht-circus. Ook worden er indoor-voorstellingen verzorgd in sporthallen, theaters, aula’s en iedere denkbare ruimte.

decoratie voorbeeld

Prijzen en mogelijkheden

Uw evenement, onze circustent

Vanaf € 2000

luxe circustent

Een spectaculaire show in een échte circustent, met alles erop en eraan. Uw gasten komen binnen en raken vanaf het eerste moment in de ban van het circus.

Vele extra’s maken uw feest compleet

Prijs op aanvraag

springkussen

Wij zorgen voor een volwaardige aankleding op basis van wat úw publiek wil. Een springkussen, suikerspinkraam, popcornstand en nog veel meer.

U regelt het podium, wij doen de rest

Prijs op aanvraag

Uw evenement, onze artiesten. Elke gymzaal, feesttent of aula wordt door ons omgetoverd tot een waar circustheater!

De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

offerte-circus-huren

Bij een goede organisatie is het mogelijk om de investering van het inhuren van het Circus geheel terug te verdienen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!