Circus te huur!

De tent van Circus Salto kan vrijwel overal worden opgebouwd en is ook bij ú beschikbaar!

Onze diensten:

Circustent en circus te huur

Circus Salto wordt regelmatig ingehuurd voor optredens op evenementen, zoals markten, braderieën en feesten. Onze professionele artiesten verzorgen een complete voorstelling voor jong en oud.

Onze circustent is ook los (dus zonder dat wij een voorstelling geven) te huur voor elke denkbare toepassing, zoals recepties, feesten, bruiloften en partijen. Wij regelen hierbij alle faciliteiten (zoals stroom, water, zitplekken, (sta-)tafels, springkussens en kraampjes met popcorn en suikerspinnen.

Circus Salto heeft jarenlang ervaring met het organiseren van evenementen en geeft u altijd een advies op maat.

Jasmijn aan de Tissu te zien in Kerstcircus Sander & Friends. Productie Circus Salto. Te zien in Sneek, Leeuwarden en Akkrum!

Naast optredens in onze eigen tent verzorgen wij ook indoor voorstellingen. Hierbij wordt een gymzaal, feesttent of aula omgetoverd tot een waar circustheater. Ook verzorgt Sander solo-optredens als Allround Circusentertainer of Clown Sander.

De vrolijke circustent is ook te huur voor bedrijfsfeesten, buurtbarbecue, teamdagen en andere festiviteiten of bijeenkomsten. Wij beschikken over sfeervolle verlichting, een podium, stoelen, statafels etc.. Geef uw wensen aan ons door en wij maken een offerte op maat.